Retusálás tutorial videók

Teljesen kezdő vagy, vagy csak szeretnéd tovább fejleszteni a retus tudásod? Jó helyen jársz! Különböző tematikákban készültek retusálás tutorial videók, amik közül kiválaszthatod azt, ami számodra hasznos lehet. A videókban lépésről lépésre mutatom be a folyamatokat, és mutatom be, mit miért használunk. A videóanyag borítóképére vagy címére kattintva megtalálod a részleteket. Minden felmerülő kérdésre szívesen válaszolok.

GET STARTED

0$

Köszönöm, hamarosan kapcsolatba lépek Veled!

TUTORIAL VIDEÓK

Válassz az alábbi retus tutorial videók közül.

Beauty portré retusálás videó + action
Haj retusálás videó + action
Maszkolás és háttércsere videók
Baba retusálás videó + action

0$

Válassz ki egy szolgáltatást a folytatáshoz

KÖVETKEZŐ LÉPÉS

ADATOK

Ár összesen:
RENDELÉS

Leírás Információ Darab Ár
Kedvezmény:
Összesen:

MEGRENDELEM

Beauty retusálás videó + action

Amit a beauty portré retusálásról tudni lehet, és amit én is használok a képek utómunkája során.  Összeállítottam egy zártkörű videót és hozzá tartozó action készletet, ami tartalmazza a videóban bemutatott lépéseket.

A videócsomag ára: 35000Ft

Haj retusálásról nagy vonalakban

Nincs más dolgod, mint importálást követően az adott action folyamatra kattintani, és az létrehozza a szükséges rétegeket. A videóban lépésről lépésre mutatom be, mit, hogyan, és miért érdemes használni.

A videócsomag ára: 25000Ft

retus trendek

Korábban tartottam a Retus tutorialok facebook csoportban egy szavazást, amiből kiderült, hogy sokótokat érdekli a maszkolás és háttércsere folyamatok. Ezért állítottam most össze ezt a videóanyagot, hogy minél többen hasznát vehessétek.

A videócsomag ára: 25000Ft

Baba retusás videó és action

Sokak által várva várt baba retus videócsomag is elkészült, amivel elsősorban a baba fotósok számára szeretnék kedveskedni. Mindössze 4 videón keresztül mutatom be azokat a lépéseket, amikkel el tudjátok érni a kívánt hatást.

A videócsomag ára: 20000Ft