Showing all 6 results

Akció!

Baba retusálás action csomag

6 000 Ft 4 500 Ft

A baba retusálás action csomag olyan korrekciós actionöket tartalmaz, melynek segítségével meggyorsíthatod a babák képeinek retusálását és növelheted azoknak minőségét. További instrukciókat a baba retusálás videócsomagban találhatsz.

Baba retusálás videó csomag

20 000 Ft

Sokak által várva várt baba retus videócsomag is elkészült, amivel elsősorban a baba fotósok számára szeretnék kedveskedni. Mindössze 4 videón keresztül mutatom be azokat a lépéseket, amikkel el tudjátok érni a kívánt hatást.

Beauty portré retus videó csomag

35 000 Ft

Amit a beauty portré retusálásról tudni lehet, és amit én is használok a képek utómunkája során. Összeállítottam egy zártkörű videót és hozzá tartozó action készletet, ami tartalmazza a videóban bemutatott lépéseket.

Akció!

Beauty retusálás action csomag

7 000 Ft 5 500 Ft

A beauty retusálás action csomag olyan korrekciós actionöket tartalmaz, melynek segítségével növelheted képed minőségét élességben és színvilágában egyaránt. Az actionök segítenek elmerülni a beauty portré retusálásának mélyében. További instrukciókat a beauty portré retusálás videócsomagban találhatsz.

Haj retusálás videó csomag

25 000 Ft

Nincs más dolgod, mint importálást követően az adott action folyamatra kattintani, és az létrehozza a szükséges rétegeket. A videóban lépésről lépésre mutatom be, mit, hogyan, és miért érdemes használni.

Maszkolás és háttércsere videó csomag

25 000 Ft

Korábban tartottam a Retus tutorialok facebook csoportban egy szavazást, amiből kiderült, hogy sokótokat érdekli a maszkolás és háttércsere folyamatok. Ezért állítottam most össze ezt a videóanyagot, hogy minél többen hasznát vehessétek.